Saturday 10 August 2013

Fursecuri fragede

Fragede si gustoase, numai bune de servit langa o cafea sau un ceai.
Ingrediente: - un pachet de unt la temperatura camerei
                    - 150 g ricotta sau mascarpone
                    - o cana cu zahar
                    - 2 lingurite esenta vanilie
                    - un ou
                    - 3 cani  cu faina alba
                    - un praf de sare
                    - zahar pudra pentru decorat
Se face astfel: (1) Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
(2) Intr-un bol, mixati foarte bine, pentru 1-2 minute, untul cu ricotta sau mascarpone.

(3) Adaugati oul, zaharul, esenta de vanilie si mixati bine. Adaugati sarea si faina si amestecati bine se leaga aluatul.

(4) Dati forma fursecurilor si puneti-le pe o tava. Eu nu am folosit hartie de copt si nu am avut probleme, dar daca veti considera ca este necesar, atunci folositi si hartie de copt.

(5) Coaceti fursecurile la cuptor pentru aproximativ 10-12 minute sau pana sunt rumene pe margini.

Si cam asta este tot. Presarati zaharul pudra peste si sunt numai bune de servit!

No comments:

Post a Comment