Saturday 10 August 2013

Pulpe caramelizate

Atat de simplu de facut si totodata foarte gustoase. De cand am descoperit aceasta reteta, o prepar enorm de des. Cu siguranta, daca o veti incerca,nu veti regreta.
De ce aveti nevoie:
- 1 kg de pulpe de pui
- 1 lingura zahar
- o cana cu apa sau jumatate
- sare, piper
Cum se face:
(1) Curatati si spalati bine pulpele si arnajati-le intr-o tava.
(2) Condimendati-le cu sare si piper.

(3) Intr-o cratita, puneti zaharul si apa si lasati pe foc pana cand se topeste.
(4) Puneti peste pulpe caramelul rezultat mai sus.
(5) Dati pulpele la cuptor, la 200 de grade celsius, pentru aproximativ 45 de minute sau pana cand sunt rumene.
Si sunt gata de savurat alaturi de garnitura favorita! Sa aveti pofta!

No comments:

Post a Comment