Thursday 17 October 2013

Ghiveci de toamna

O reteta colorata si buna,usor de facut.
Ingrediente: 
- 1 kg pulpe de pui
- un dovleac
- 2 zucchini
- 2 cepe rosii
- 250 g rosii cherry
- 4-5 catei de usturoi
- 1 ardei rosu
- 1 1/2 lingurita ierburi italiene uscate
- ulei de masline
- sos de soia
- sare,piper
Mod de preparare:
1. Curatati si spalati bine pulpele de pui. Puneti-le intr-un bol, condimentati cu sare,piper, ierburile italiene, sosul de soia si cativa stropi ulei de masline. Adaugati cateii de usturoi si amestecati bine. Lasati-le in frigider pentru jumatate de ora- 1h.
2. Curatati legumele, taiati-le cubulete sau rondele, cum va place, puneti-le intr-un bol, condimentati cu sare si piper, ierburi italiene, stropiti-le cu putin ulei de masline si amestecati. La fel, dati legumele la frigider .
3. Puneti toate legumele intr-o tava si pulpele de pui peste si dati totul la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 40-45 minute, sau pana cand pulpele sunt rumene si bine patrunse.
4. Inainte cu 10 minute de a scoate din cuptor tava, puneti peste rosiile cherry.
Si este gata ghiveciul tomnatic. Va doresc pofta buna!

No comments:

Post a Comment