Thursday 3 September 2015

Rulada de pui cu spanac si mozzarella


Ingrediente:                                                         
- 4 buc. piept de pui
- 300 g spanac
- 120 g mozzarella ( o bila de mozzarella)
- 1 morcov
- 50 g unt
- sare,piper


 Mod de preparare:
1. Se bate pieptul de pui si se condimenteaza cu sare si piper.

2. Se caleste in unt morcovul dat pe razatoare si spanacul pentru 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare si piper.


 3. Spanacul si morcovul calite se pun peste pieptul de pui. Mozzarella se taie felii cat mai subtiri si se pun peste. 





4. Se ruleaza totul si se pune la calit in unt. Caliti rulada de pui pentru 4-5 minute pe ambele parti. Puteti folosi scobitori sau ata de bucatarie pentru a nu se desprinde rulada. Eu am folosit scobitori, dar am pus si fara nimic si, spre bucuria mea, rulada nu s-a desprins. Dupa, dati rulada de pui la cuptor ( 200 grade C ) pentru inca aproximativ 15 minute.




Este o rulada foarte simplu de facut, dar foarte delicioasa. De preferat este sa se serveasca imediat, langa garnitura preferata. 

Sa aveti pofta buna!!




 



 

No comments:

Post a Comment